5 Nisan 2014 Cumartesi

İkinci Gün Oturumları

Merhabalar,
Bir önceki yazımızda sizlere programımızın birinci günüyle ilgili bilgi vermiştik. Bu yazıda da ikinci günün üzerinden geçmek amacıyla yazıyoruz. 20 Nisan günü etkinliğimiz yine saat 08.00’da kayıt alımıyla başlayacaktır. Etkinliğe iki gün katılım göstermeyen katılımcılarımıza katılım belgesi veremeyeceğimizin altını çizmek isteriz. Yine saat 09.00-09.30 arasında sevgili Onur Uz kıymetli besteleriyle sabah kahvelerimizi yudumlarken bizleri güne hazırlamak için orada olacak. 09.30-10.45 arasında ilk oturumumuz Doç. Dr. Kenan Çayır moderatörlüğünde "Ön Yargılar, Farklılıklar ve Eğitim" konusu işlenerek başlayacaktır. 
11.00-13.00 arasında Yrd. Doç. Dr. Elif Göçek moderatörlüğünde "Bebekten Gence Gelişim ve Bozuklukları" konusu işlenecektir. Öğle yemeği dönüşünde ise Yard. Doç. Dr. Ayten Zara moderatörlüğünde "Ve Zulüm Ve Zalim Ve Ölüm: Çocuklarımızı İhmal ve İstismardan Nasıl Koruruz?" konusu işlenecektir. Bu oturumun bir uzantısı olarak İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde moderatörümüzün verdiği Aile ve Grup Dinamikleri dersinin öğrencileri çocuk istismarı konusunda hazırladıkları video ve diğer çalışmalarla aramızda olacaklar. 
16.30-18.00 saatleri arasında da etkinliğimizin ve günün son oturumu olan Dr. Yasin Genç moderatörlüğünde "Her Yönüyle Bağımlılık: Bağımlılık Çağımızın Vebası mı?" konusu işlenecektir. 18.00-18.30 saatleri arasında da katılım belgeleri dağıtılacak ve Onur Uz sizleri uğurlamadan önce son kez iki günün yorgunluğunu atmamız için bizlere o güzel parçalarını seslendiriyor olacak. 
Oturumlarda moderatörlerimizin yanında yer alacak isimleri ilerleyen günlerdeki blog yazılarını takip ederek öğrenebilirsiniz.  

İstanbul Bilgi Üniversitesi 1.Ulusal Psikoloji Günleri 
Düzenleme Kurulu



















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder