5 Nisan 2014 Cumartesi

Birinci Gün Oturumları

Merhabalar,
Bu yazıda sizlere etkinliğimizin birinci gününün oturumlarıyla ilgili bilgi vermek amacıyla yazıyoruz. Programımız 19 Nisan cumartesi günü saat 08.00’da kayıt alımıyla başlayacaktır. Saat 09.00’a kadar süren kayıtlarımızın ardından Onur Uz sadece bu etkinlik için bestelediği kıymetli şarkılarıyla bizlere bir müzik şöleni vermeye hazırlanıyor.  Bu yarım saatlik konserimizin ardından İstanbul Bilgi Üni. Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aydın Uğur ve İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji Bölümü Başkanı Prof. Dr. Diane Sunar açılış konuşmalarını yapacaklar.
9.45-11.15 arasında Yard. Doç. Dr. Zeynep Çatay Çalışkan moderatörlüğünde "Sanat Psikoterapileri ve Yaratıcılık" oturumu olacaktır. 11.45-13.00 arasında da oturumun bir uzantısı olarak bir grup workshop çalışmasına katılırken, diğer grup ayrı bir salonda vaka sunumu izleyebilecekler. Workshop için kayıtlarımız yakında duyurulacaktır. Lütfen duyurular kısmını takip ediniz.
Cumartesi gününün bir diğer oturumu ise 14.00-15.00 arasında Yard. Doç. Dr. Murat Paker moderatörlüğünde "Psiko - Politik Açıdan Türk - Kürt Meselesi: Barış ama Nasıl?" dır. 15.30- 16.45 saatleri arasında gerçekleşecek oturumun ikinci bölümü ise daha interaktif olması amacıyla soru-cevaplara ayrılmıştır. Kapanış konuşmasının ardından saat 17.00’da bu günlük sizlere veda ediyor olacağız.
İkinci günün oturumlarıyla ilgili bilgi almak için diğer bloğa göz atınız. J



İstanbul Bilgi Üniversitesi 1.Ulusal Psikoloji Günleri 
Düzenleme Kurulu 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder