13 Nisan 2014 Pazar

Konuşmacılarımız Kimler?

Merhabalar,

Bir önceki bloğumuzda belirttiğimiz gibi bu yazıyı moderatörlerimizin yanındaki konuşmacılarımızla ilgili bilgi vermek üzere paylaşıyoruz. İki gün boyunca sizleri her biri alanlarında uzman isimlerle buluşturuyor olmanın heyecanı içindeyiz. Peki kim mi bu değerli isimler? Haydi başlayalım…

19 Nisan Cumartesi günü 1. Ulusal Psikoloji Günleri’ne Yard. Doç. Dr. Zeynep Çatay Çalışkan moderatörlüğünde "Sanat Psikoterapileriyle Yeniden Bütünleşme" ile başlıyoruz. Bu oturumda yer alan konuşmacılar; Dışavurumcu Sanat Terapisti Bihter Yasemin Kaya, Dans Hareket Psikoterapisti, RDMP Seda Güney, Uzm. Sanat Psikoterapisti, MPS, LCAT Leyla Akca’dır.  İlk oturumumuzun ikinci bölümünde Leyla Akca ve Seda Güney Workshop çalışmasını yürütürken, Bihter Yasemin Kaya bir vaka sunumuyla bizlerle olacaklar.

İlk günün ikinci oturumu Yard. Doç. Dr. Murat Paker moderatörlüğünde "Psiko - Politik Açıdan Türk - Kürt Meselesi: Barış ama Nasıl?" başlığı Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu ve Psikolog Gülsüme Oğuz ile birlikte işlenecektir.

Etkinliğimizin ikinci gününe Doç. Dr. Kenan Çayır moderatörlüğünde "Ön Yargılar, Farklılıklar ve Eğitim" konusu konuşmacı Zeynep Kılıç ile birlikte işlenecektir.

İkinci günün ikinci oturumda ise Yard. Doç. Dr. Elif Göcek moderatörlüğünde "Bebekten Gence Gelişim ve Bozuklukları" Doç. Dr. Bilge Yağmurlu ve Dr. Gresa Çarkaxhiu Bulut ile birlikte ele alınacaktır.

İkinci gün Yard. Doç. Dr. Ayten Zara moderatörlüğünde "Ve Zulüm Ve Zalim Ve Ölüm: Çocuklarımızı İhmal ve İstismardan Nasıl Koruruz?" konusu Prof. Dr. Figen Şahin ve Prof. Dr. Tolga Dağlı ile birlikte işlenecektir.

İkinci günün ve etkinliğimizin son oturumda ise "Her Yönüyle Bağımlılık: Bağımlılık Çağımızın Vebası mı?" konusu Dr. Yasin Genç moderatörlüğünde Uzm. Klinik Psikolog Saba Başoğlu ve Uzm. Klinik Psikolog Oya Mortan ile birlikte ele alınacaktır.

İki gün boyunca bizlerle olacak, katılımlarıyla bizleri onurlandıran değerli moderatörlerimiz ve konuşmacımıza sonsuz teşekkürler.

                                                      İstanbul Bilgi Üniversitesi 1.Ulusal Psikoloji Günleri Düzenleme Kurulu





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder